MISSIONAIRE WERKGROEP
De Missionaire Werkgroep van de parochie wil binnen onze gemeenschap de evangelische opdracht om aan de armen en onderdrukten de boodschap van bevrijding te brengen opnemen. De werkgroep wil dat op de eerste plaats doen door de Landelijke Vastenaktie te ondersteunen. Contactpersonen zijn Marion Habets, Tiny Huijts en Lies Schmetz.

DE VASTENACTIE
Pasen is het oude bevrijdingsverhaal van Israël. Het spreekt over vuur in een donkere nacht, over water in de woestijn, over de bevrijding uit de onderdrukking. Het vertelt over een lam dat geboren wordt in het voorjaar, over het eerste brood dat wordt geoogst, over een kind dat wordt gedoopt. Aan dat bevrijdings- en lentefeest mogen we meedoen met een vastenoffer. 
Bij de Bode is een envelopje van de vastenactie gevoegd. (Let op: aan de zakjes zit een afscheurstrook waarmee geld kan worden overgemaakt....) U kunt het zakje gebruiken om uw gaven mee te nemen naar de kerk. Ons banknummer is: NL46 RABO 0125931611 rk kerkbestuur Voerendaal o.v.v. missionaire werkgroep. Ook de school doet mee met de vastenactie. 

HONGERDOEK

Simple Picture Slideshow:
Could not find folder /home/parochie/domains/parochie-voerendaal.nl/public_html/images/2019/hongerdoeken
De vasten begon met viering van aswoensdag.
De hongerdoek van de Duitse schilder Uwe Appols ziet u na die van 2015 en 2017.