ER IS MOMENTEEL EEN STORING BIJ HET VERZENDEN VAN FORMULIEREN!!

Klik op het ovaal
   voor een
   geschreven dienst
   van zevende zondag
   van Pasen.

Vijf jaar bestaat de encycliek ':Laudato si'.
Klik op het logo voor meer hierover!

'Corona'-diensten

Witte Donderdag
    Goede Vrijdag
    kruisweg Kunrade
    Paaswake
    Pasen
    Beloken Pasen
    Derde zondag van Pasen
    Vierde zondag van Pasen
    Vijfde zondag van Pasen
    Zesde zondag van Pasen
    Hemelvaartsdag
    Zevende zondag van Pasen

KINDERKERK VOERENDAAL
               volg haar op Facebook!

DOOPVOORBEREIDING
De voorbereidingsavond voor het dopen moet ook vervallen. Ouders kunnen zich desgewenst in verbinding stellen met pastoor: HBrouwers(a)ziggo.nl

KERKGEBOUWEN
Kijk HIER naar de plannen met de kerk.
Volg de ombouw van de kerk Kunrade HIER
En lees HIER het artikel daarover in TROUW.

ORGELLIEFHEBBERS
Kom mee...!

WORD 'VRIEND VAN DE LAURENTIUS'

KERK OP EEN KIER

brief bisschop
Lees HIER de brief van de bisschop.

pinksteren
De Eucharistie van Pinksteren wordt via internet uitgezonden op zondag 31 mei 10.30 uur. Later vind u hier een knop waarop u maar hoeft te klikken.

juni
Vanaf 3 juni mogen 30 kerkbezoekers aanwezig zijn. In juli hopelijk 100.

aanmelden
Voor de h. Mis op zaterdag en zondag dient u zich per dienst aan te melden bij de assistent: dhr J.Gulpen:
06 505 44 105 (tussen 17 - 19 uur)
of mailen [email protected]
of maandag- en vrijdagmiddag op kantoor.
regels
De volgende regels zijn van kracht.
► Kom binnen door de hoofdingang.
► Neem plaats op de gemarkeerde plekken (in het weekend zijn collectanten daarbij behulpzaam).
 Verlaat de kerk door de zij-ingang.
 Houd 1,5 meter afstand aan, bij binnenkomen, uitgaan en het
communiceren.
 Communiceren mag weer vanaf 14 juni (sacramentsdag)
 Voor het communiceren wast iedereen de handen! (U mag de hostie ook op een schone witte zakdoek laten leggen, als u dat liever doet.)
► Vermijd aanrakingen van je eigen lichaam bij het maken van een kruis, of kruisjes. Ook kinderen krijgen geen kruisjes maar een zegen op afstand.
 We zingen niet en geven elkaar geen hand.
 Er is geen collecte. Achter in de kerk kunt u iets het mandje leggen! (of thuis iets overmaken.)
► Dopen moeten helaas worden uitgesteld!

BOR
Ik kwam Levy tegen met zijn hond. Bor trok snuivend aan de lijn. Levy liep er helemaal schuin van. Toen ik in de buurt kwam begon Bor aan mijn broekspijpen te snuffelen. Het lukte Levy niet hem tegen te houden. ‘Hoe oud is je hond?’, vroeg ik. ‘Bor is al oud’, zei Levy. ‘Hij is negen jaar. Dat is even oud als jij!’ ‘Dat zou ik wel willen’, zei ik. ‘Nou kijk’, zei Levy geduldig. ‘Negen jaar is voor Bor hetzelfde als 73 jaar voor een mens.’ ‘Dat snap ik niet!’, zei ik. Levy zuchtte. ‘Daar is niks aan te snappen. Giraffen worden maar 20 jaar en olifanten 70 en chimpansees 40 en een muis maar 3 jaar. Dus het maakt niet uit hoe lang of je leeft.’ Levy stak beide handen in de lucht en besloot: ‘Als je maar gelukkig bent...’ En dat was Bor!

BUITEN.... (foto's Jo Jennekens)